Matchmakers

Binnen Fineko is er een team van matchmakers continu op zoek naar de perfecte verbinding tussen talent en onze vacatures.

Omdat we binnen Fineko geloven dat het een stuk prettiger is om over je ambities te babbelen wanneer je iemand al een beetje kent, stellen we je graag voor aan ons “snuffelteam” 😊

15 sep21 Evi4400
Evi Vandamme

Evi Vandamme

De nieuwste aanwinst van het snuffelteam binnen Fineko. Met jarenlange ervaring in matchmaking besloot Evi om in 2021 de overstap te maken naar Fineko. Ze zet zich in voor een fantastische onboarding voor nieuwe medewerkers en kletst regelmatig met collega’s over hoe zij hun nieuwe baan ervaren. Waarom? Om iedereen die volgt een zo warm mogelijk welkom te geven.

Evi is een echte snoepkont. Haar lievelingsfilm? Fame. Haar motto? Beter een blauwtje lopen dan een groentje blijven.

Danny
Danny Timmermans

Danny Timmermans

Georges! In de wandelgangen wordt Danny al jaren geen Danny meer genoemd. Het eerste lid binnen het snuffelteam van Fineko. Als doorgewinterde HR-adviseur stond hij 8 jaar geleden te springen om zijn kennis te delen binnen Fineko.

Met oog voor detail schuimt Danny zijn netwerk af op zoek naar boekhouders! Zo heeft Danny de afgelopen jaren tientallen talenten aan boord gehaald. Met zijn HR-bril kijkt hij als recruiter kritisch naar hoe wij deze knappe koppen kunnen uitdagen en behouden.

Danny is een foodie, zijn lievelingseten is vooral gezond: veel fruit, granen en de mediterrane keuken. Hij is een echte wandelaar dus nooit ver verwijderd van de bergen! Zijn guilty pleasure? Chocolade passion met een Nespresso.