G1 65

Starters


Als startend ondernemer heeft u behoefte aan een professionele, onafhankelijke raadgever.

Fineko is uw partner. We adviseren en begeleiden u, met maar één doel voor ogen: u helpen om een geslaagde start te nemen.

Advies en begeleiding

Als beginnend ondernemer hebt u behoefte aan een professionele, onafhankelijke raadgever. Fineko is uw partner. We adviseren en begeleiden u, met maar één doel voor ogen: u helpen om een geslaagde start te nemen.

Bij de oprichting van een bedrijf komen heel wat boekhoudkundige, fiscale en juridische aspecten kijken. Wij hebben de specialisten in huis die u op elk vlak kunnen bijstaan. Zo krijgt u echt ruimte om te ondernemen.

Start

Financieel plan & budget

Brengt u uw activiteiten onder in een vennootschap, dan is een financieel plan wettelijk verplicht. Maar ook als u dat niet doet, kan zo'n document nuttig zijn. U kunt uw budget bijvoorbeeld vergelijken met de effectief gerealiseerde cijfers en, indien nodig, bijsturen.

Een financieel plan biedt nog heel wat andere voordelen, op voorwaarde dat het degelijk is opgesteld. Daarvoor kunt u een beroep doen op de experts van Fineko, zodat u meteen een stevige basis hebt om van start te gaan.

Start2

Fiscaal en juridisch advies

Kiest u voor een eenmanszaak, een bv of een nv? Hoe organiseert u de administratie van uw onderneming? Wat zijn de risico's op het vlak van arbeidsongeschiktheid, ziekte, overlijden, aansprakelijkheid?

U moet rekening houden met zeer veel aspecten, die schijnbaar los van elkaar staan. Toch zijn ze allemaal belangrijk voor het succes van uw zaak. Daarom biedt Fineko u een geïntegreerde benadering op boekhoudkundig, fiscaal en juridisch vlak.

Regelgeving en subsidies

Bij de start van uw bedrijf hebt u doelgericht, professioneel en individueel advies nodig. Wij staan u graag bij met bedrijfseconomische analyses, met managementadvies en met alle andere facetten van het ondernemerschap.

Tot onze service behoort ook juridisch en fiscaal advies op het vlak van milieuwetgeving, ruimtelijke ordening, onroerend goed, bedrijfsopvolging. Onze grondige kennis van specifieke regels en subsidiemogelijkheden kan u aanzienlijke voordelen opleveren.

Wij vervullen alle formaliteiten die vereist zijn bij de start van uw onderneming, zoals inschrijving bij de KBO, aanvraag van een btw-nummer, inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds, enz.

Start3
Ik ben er nog niet maar door Fineko ben ik verder dan ik gisteren was.