Studiovision fineko 231109 banner 013 SV9 0456

Waarmee kunnen we u helpen?

Juridisch en fiscaal advies, bedrijfseconomische diensten, financiële plannen, studies: Fineko levert maatwerk. We gaan een stuk verder dan de louter boekhoudkundige verwerking van uw bedrijfsgegevens.

Een totaaloplossing voor uw bedrijf

Fineko biedt u veel meer dan een "technische" service. Naast de traditionele boekhouding en jaarrekeningen levert Fineko ook maatwerk met onder andere fiscaal en juridisch advies.

U kan rekenen op onze Corporate Finance afdeling voor bedrijfseconomische rapporten, financiële plannen en waardebepalingen

Ook voor ondersteuning en adviesverlening bij het management van uw onderneming kan u bij ons terecht. Heeft u vragen over uw structuur, organisatiestrategie, technologie of financiële onderbouw, ook dan helpen we u graag verder.

Ven 03
Van A tot Zorgeloos: één aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Fineko schenkt u gemoedsrust. Wij volgen op, sturen bij én optimaliseren. Vanuit een hechte vertrouwensrelatie. - Bart Vandeloo, vennoot en gedelegeerd bestuurder
Studiovision fineko 230615 genk LR 008 SV9 7052

Van A tot Zorgeloos

Juridisch en fiscaal advies, bedrijfseconomische diensten, financiële plannen, studies: Fineko levert maatwerk. We gaan een stuk verder dan de loutere boekhoudkundige verwerking van uw bedrijfsgegevens.

In welke fase van ondernemen u zich ook bevindt: u wil zich onbekommerd focussen op uw kernactiviteit. Zonder afleiding. Zonder zorgen over de cijfers in uw boekhouding of de lettertjes in uw contracten. FINEKO focust al meer dan 20 jaar op accountancy, fiscaliteit en juridische begeleiding van ondernemers. Professioneel, pragmatisch, kwaliteitsvol, met een persoonlijke aanpak, kortom, het ontzorgen en ondersteunen van de ondernemer staat daarbij altijd centraal.

Itaa99

Professionele omkadering

Fineko is aangesloten bij het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten (www.itaa.be). Bovendien zijn alle gekwalificeerde medewerkers lid van dit ITAA.

Voor u betekent deze omkadering een extra kwaliteitswaarborg. Het lidmaatschap houdt immers ook de permanente deelname aan opleidings- en bijscholingsprogramma's in, waardoor we de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet blijven volgen.