Studiovision fineko 231109 banner 005 SV9 8026

Ondernemers

Ondernemen is een zaak van passie voor onze klanten. We zijn erop gebrand u te ontzorgen en gemoedsrust te creëren zodat u zich kan focussen op uw onderneming.

Meer dan boekhouding

Juridisch en fiscaal advies, bedrijfseconomische diensten, financiële plannen, studies: Fineko levert maatwerk. We gaan een stuk verder dan de louter boekhoudkundige verwerking van uw bedrijfsgegevens.

Onze mensen zijn goed onderlegd in hun eigen discipline en kunnen proactief met u meedenken. Ze bouwen een vertrouwensrelatie met u op en vormen uw klankbord.

Deze persoonlijke aanpak blijkt ook uit de afwerking van de balansen, waarbij we veel aandacht besteden aan lay-out en toelichtingen. Ook de investeringen in informatica, databanken en een uitgebreide bibliotheek garanderen u een service die altijd up-to-date is.

On

Persoonlijk contact

Fineko telt acht vennoten. Ze hebben elk hun eigen specialisatie, maar minstens even belangrijk is dat ze borg staan voor een grote flexibiliteit. Een nine-to-five-mentaliteit is wel het laatste wat u als klant van ons mag verwachten.

Zo denkt ook het hele team erover. Dat resulteert onder meer in een bijzonder klein personeelsverloop. U krijgt dus niet om de haverklap een nieuwe contactpersoon, zodat we een stabiele relatie kunnen uitbouwen.

Professionele omkadering

Fineko is aangesloten bij het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten (www.itaa.be). Bovendien zijn alle gekwalificeerde medewerkers lid van dit ITAA.

Voor u betekent deze omkadering een extra kwaliteitswaarborg. Het lidmaatschap houdt immers ook de permanente deelname aan opleidings- en bijscholingsprogramma's in, waardoor we de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet blijven volgen.

On2
Als ik een probleem heb, weet ik dat ik mijn dossierverantwoordelijke altijd kan bellen, ook al heeft hij een drukke agenda.