Pieter

L1 48

Pieter startte zijn carrière binnen The Big Four als auditor. Hier werkte hij aan zowel audit als audit-gerelateerde opdrachten en dat voor grote private en public klanten, maar Pieter wou meer! Werken binnen een breder perspectief, de technische kant van een boekhouding onder de knie krijgen, intensiever met de klant samenwerken, maar ook vooral de klant ontzorgen. En zo startte Pieter zijn carrière binnen Fineko Leuven als dossierbeheerder accounting.

Waarom Fineko?

“Bij de eerste kennismaking, voelde ik onmiddellijk de persoonlijk en warme aanpak”, vertelt Pieter. “Deze aanpak trekken we trouwens door naar onze klanten. Daardoor zijn we geëvolueerd van een kleinschalig advieskantoor naar een allround ‘ontzorger’.” Pieter had heel veel zin om zijn schouders te zetten onder dit heel erg sympathiek kantoor en mee te zorgen voor de verdere uitbouw hiervan.

“Als accountant ben je de dag van vandaag niet alleen het eerste aanspreekpunt van ondernemers op vlak van boekhouding en fiscaliteit, maar er komen ook heel wat juridische en vennootschapsrechtelijke vragen bij ons terecht van klanten. Je moet met andere woorden heel allround zijn en van alles op de hoogte zijn. Daarom is werken binnen een structuur als die van Fineko net zo interessant. Je kan immers niet in al die vakgebieden specialist zijn en daarom is het fijn om altijd te kunnen rekenen op de hulp van collega-specialisten. Het is ook dankzij deze collega’s dat er altijd een gedreven en opgewekte sfeer hangt.”.

Pieter